uFeel.me
Живо докосване
Автор: Slava56,  1 април 2009 г. в 14:31 ч.
прочити: 490
Виртуални приятели,
много радост ми носите!

Но ми трябва... (понякога)
едно живо докосване.

Като... полъх на вятър.
Като... морско вълнение.
Да раздвижи в душата ми
порив и вдъхновение...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me