uFeel.me
Живей
Автор: annavlad,  13 юни 2012 г. в 14:54 ч.
прочити: 642

Живей го тоз живот, живей го смело!
Напук на болката, смъртта, страха,
напук на всичко дето се разпада
и разрушава се край теб сега.


Вдигни глава и поеми юздите!
Недей да се отчайваш, а живей!
Недей да се оставяш да те влачи
житейската река... Недей! Недей!


Вдигни очи - виж слънцето изгрява
и озарява твоя прашен друм.
Отдай се пак на ласките на вятъра
и с песните на птиците запей!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me