uFeel.me
Живеем в света на разумно безумие
Автор: TERA57,  14 април 2013 г. в 11:36 ч.
прочити: 266

Живеем в света на разумно безумие
и в свят на безумна разумност.

Разумно избиране, после пресмятане
безумно убийство на достойнство и святост.

Разумно лечение по клинични пътеки,
спокойно... татул има за всеки!

Безумни в своята разумност,
разумни в своето безумие.
А съвестта ли?... Просто мумия.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me