uFeel.me
Живее
Автор: TERA57,  30 март 2013 г. в 20:48 ч.
прочити: 259

Живее

в тъмното на дните ни

и в светлото на нощите.

Едно малко слънчево семенце.

Наричат го надежда.

И слънчев лъч...

Наречен е любов.

С любов отглеждаме

надеждата,

за да покълне в нас.

Някой ден

... от нежността ни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me