uFeel.me
Жива
Автор: nella_gold,  1 декември 2012 г. в 07:56 ч.
прочити: 250

Аз имам себе си.

И теб -

ти, онзи, който

всяка нощ

във мен заспива...

И мъничко ми трябва...

светъл креп...

И... любовта,

с която ме

опиваш...

И малкото, с което... 

да съм

... жива. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me