uFeel.me
Жива и просто живея...
Автор: linapaint,  21 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 805
Жива,
но всеки ден,
по малко умираща!
А исках, да бъда силна жена!
Колко тъга ми остави живота!
Колко любов ми отне ей така!
Мислех, че всичко е мое!
Отварях очи - поемах деня,
забързана крачех - не усещах нощта!
Жива,
просто живея,
не усещам вече страха!
Аз знам, че някога - мъртва ще бъда,
но жива в нечии сърца!
Жива,
просто живея,
а искам днес да усещам,
Любовта!
````````````````````````
20/05/2008/ Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me