uFeel.me
Жив ли е?
Автор: bubulina,  2 юни 2011 г. в 12:13 ч.
прочити: 359
Жив ли е? Жив? - едва ли!
Ако беше, сам в гроба днес ще се стовари!
След векове, години на борба жестока
не стана ясно кои са “мърша” и кои са “стока”

Жив ли е? Днес? – едва ли!
Щеше да “блести” в новини, в скандали.
Днес не е “на мода” вече Патриота,
днес до кръв опънат е хомота

Жив ли е? Герой? – така ли?
За безумец биха го признали,
че “сърце юнашко” му не трае,
че е бесен да признае.

Жив ли е? Поет? – така е!
И в този век не ще си трае!
Жив е! сред приятелите мои -
поети, поетеси ... истински Герои!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me