uFeel.me
Житейски урок
Автор: Lirael,  21 август 2010 г. в 13:42 ч.
прочити: 167
Ще излезна на пътя и ще скандирам-
аз съм възможно-най-много щастлива.
ще разтворя ръцете си и ще събирам
всяка капчица щастие толкоз красива.
и съм пълна. и цяла. и ще раздавам
всичкото щастие напълно безплатно.
замлъкнете. не искам да проумявам,
че щастието всъщност било еднократно.
защото не е така, глупави хора.
повярвайте, щастието е безсмъртно.
за бога! слушайте! на вас ви говоря
и не ме питайте за времето утре.
вие явно сте слепи и го пропускате
и глухи, защото щастието говори.
колко много, колко много изпускате.
непосилно е с вас да се спори...
поне слушайте мен и се научете
да сте щастливи- ей така- без причина.
отворете очи и се усмихнете!!!

Животът прекрасен е. И щастие има!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me