uFeel.me
Жестоко поколение
Автор: maykod,  25 май 2013 г. в 09:39 ч.
прочити: 309
Деца, защо сте толкова жестоки
с родителите си, не мога да си обясня.
Нали и аз съм дъщеря на своите родители,
и аз не се разбирах с тях за повече неща,

които са ги мислили и вършили и двамата,
с пълното им право на собствения си живот.
За същото си претендирате и вие,
но във ущърб на другите, в случая - това сме ние...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me