uFeel.me
Жената
Автор: plamena_2005,  13 май 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 355
Красива като цвете диво.
Нежна като полъх хладен.
С усмивката събужда всичко живо.
Запленява тебе с глас потаен.
Щом погледне те в очите,
Щом докосне ти ръцете,
Щом прошепне ти в ушите
“Остани и забрави,
че някога живял си ти.”
Ще забравиш всичко ти сега
и ще потънеш в нежна тишина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me