uFeel.me
Жена
Автор: Wendy,  8 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 453

Жена съм аз. Понякога - неточна.

Суетна. Слаба.

С чувство за вина.

Нерядко нелогична и порочна.

Но винаги почтена в любовта.

Моралът ми от обич измислен

Живея аз по свои правила -

когато нещо силно, силно искам,

тогава то навярно е съдба.

Не ме кори! Отдавам се изцяло.

Такава съм. На две не се деля.

С очите си поднасям ти начало.

С ръцете си - две Орлови крила.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me