uFeel.me
Жена
Автор: Keimi,  5 април 2012 г. в 16:09 ч.
прочити: 150

Мога да бъда
нежна и дива,
мога да бъда
слаба и силна,
ако желая -
ще докосна звездите,
ако не -
ще се рея в дълбините.
Ще руша,
ще троша,
ще чупя...
после ще те сътворя отново.
Ще вдъхна живот,
и ще го отнема...
само когато аз преценя.
С вода ще те паля
и с огън гася,
ще те понеса на високо,
а мога и да те освободя.
И да си жален,
и да ме молиш,
не ще ме промениш.
Аз съм стихия,
Аз съм вълна,
Аз съм любов,
Аз съм жена!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me