uFeel.me
Жена съм
Автор: Jullie,  8 март 2011 г. в 19:56 ч.
прочити: 595

Нежно

слънцето принася

утрото на

днешния ми ден,

фини

снопчета лъчи

нанасят

копринен грим

несътворен.

 

Грейвам

свежо oросена,

аз съм

пречистена сълза,

мирис цветен

нося,

аз Жена съм,

днес

целуна ме

вълшебен

летен ден!

 

18.08.2008

Julie

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me