uFeel.me
Жена съм и ......
Автор: linapaint,  28 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 542
Бях , любимото момиче - но пораснах !
Бях , красивата жена - горда, умна, устремена,
към върховете на живота,
но повехнах от самота!
Бях , съпругата смирена...
Бях жена, нежна и домакиня - като робиня,
но липсваше съпругът мил!
Бях, и ще бъда, майчица добра - на две хубави деца!
Сега съм, пак жена - по-смирена и по-красива по душа!
Жена съм и жена ще си остана,
като цвете крехко в мъжката ръка,
жадувало за райската градина...
Жена съм и жена ще си остана!
По-смирена и по-красива по душа!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
26/02/2008/ Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me