uFeel.me
Жена или...
Автор: PATICA01,  18 февруари 2010 г. в 09:28 ч.
прочити: 379
До мене рязко спря кола,
направи жест да пресека.
Благодаря! Почувствах се Жена!

А може в рими унесена
да съм била твърде отнесена
в моята възраст есенна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me