uFeel.me
Желание
Автор: Rasi,  21 ноември 2010 г. в 19:46 ч.
прочити: 281
Два мига спряха се за миг...

Изпросиха си миг от следващия миг.

Поиска им се да останат и
 във забравата да не потънат с вик.

Поиска им се само миг да постоят,
да се усещат и да се целуват и
цяла вечност да е всеки миг...

Два мига спряха се за миг...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me