uFeel.me
Жажда
Автор: Hunt,  23 юни 2011 г. в 13:30 ч.
прочити: 281
мисълта ми по теб
бърза река е
вятър през житни поля
мисълта ми за теб
дава ми смелост и сила
с усмивка широка
и дъждец в косите
обичта ни намирам
във всяка птица
като морето безкрайна
с вятъра полита
тя е вода светена
благословена

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me