uFeel.me
Жътва
Автор: nella_gold,  29 ноември 2012 г. в 07:28 ч.
прочити: 221

Не, не ми се говори!

Днес не искам да спорим за нея.

Днес не ми е до никакви... вещици.

Нямам никакво време за тях!

Паля свещ

в олтара - за грешните,

и за здраве -

в небесния храм.

Нека просто мълчим.

Безутешен си,

но какво пък...

Ако искаш - да почнем оттам,

додето... не свърши

началото

на онази безкрайна история.

Там, където не свършват звездите...

Там, където е... звезден харман.

Днес е жътва...

Последна - за спомени.

А луната е кръгла самотница.

Но пък пътят

не свършва...

Дотам.

Затова замълчи.

Днес не ми е до спорове.

И ми е... ветрено.

А за теб ли?!

Едва ли ще знам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me