uFeel.me
Жълто
Автор: LostInTheRain,  20 август 2008 г. в 20:17 ч.
прочити: 306

Купих си жълт балон
и той като слънцето –
светило в детството ми,
свети цяла нощ в стаята ми.

 

Огря тъмни кътове,
отвори заключени врати.
Просветляха чувствата.
Желанието се върна.

 

Желанието за слънце,
затворено в едната моя част,
дето още чувства детството...
Дето още търси истината...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me