uFeel.me
Жалко, че "малко" те обичах
Автор: yCMuBka_Ha_aHreJl,  23 януари 2009 г. в 23:11 ч.
прочити: 299

 

Прости ми, че “малко” те обичах,

че за тебе правех дори и невъзможното…

Прости ми, че “малко” в теб се вричах,

че пропуснах онова сложното…

 

Виновна съм пред теб, пред твоите очи,

за дето те обичах мъничко…

Виновна съм, изтръпнала съм, валят сълзи,

и ме боли да се усмихвам…

 

Винена, виновна, сама… напий ме до сладост...

Нека летя! Напий ме с мъка, напий с бяс!

Да забравя, че родих се момиче с грях!

Напий ме със сълзи, напий ме… със страст!

 

Напий ме с вино от червена кръв… и пияна да съм…

Само не и тъжна… напий ме нека усмивките болят…

Пред себе си да бъда безразлична… (не, не, само не и тъжна)

Зарови ме после,погреби ме, забрави очите - шоколад…

и остави ме бавно да умирам трезва… сам-самичка в този свят

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me