uFeel.me
Жадуване
Автор: inamay,  5 февруари 2009 г. в 09:50 ч.
прочити: 284

Замръзнал фон

от въздух в плоскости

очакващо стои да изтече

в обема над земята.

Очите виждат

в две посоки -

едната си отива,

а в другата дърветата

по-близо пишат стих…

върху колоните

на мост от камък,

като израстват

с повече.

Светло-бяла постеля,

с мои стъпки по нея,

вкоренено мълчи,

а с кристали подканя:

“Полети!

От ръцете си-клони

издялкай криле.

Не рисувай,

размахвай,

рискувай!
Потопи се в зората

от облаци,

в този цвят,

който тя

предпочита за днес

и прехвърля

от другите свои

на осъмнали птици

в очите!
Аз съм тук,

ще те чакаме

с твоите корени!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me