uFeel.me
ЖИВОТЪТ ПРЕПУСКА
Автор: melodia,  24 март 2011 г. в 17:43 ч.
прочити: 253

Далече остана зад мене

животът - с дните препускащи,

а нощите -  в сълзи облени.

Нечакани срещи, любов...

после внезапни и тъжни  раздели.

Живот  в  безкрайно и дълго пътуване.

Логично е - ново  завръщане.

С болки на рамо - и мои, и чужди,

които попивах и страдах - съчувствено ...

       /дали  бе това  нужно?/

Живот -  във очакване трепетно                            

на първия плач на детето ми,

звъннал - същинска камбанка

в зората на утрин тържествена...

Далече, далече остана
 
усмивката мила - на мама,
 
и таткова заръка - клетвена...

А там някъде - горе, блещука
 
една светла, прекрасна звездица.

Това е тя -моята баба,

Изпраща ми обич в искрици...


17:41:41          2011-03-24 
 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me