uFeel.me
ЖИВОТЪТ Е ТВОЯ ИГРА
Автор: mitivan,  1 юли 2012 г. в 23:11 ч.
прочити: 323
Животът е твоя игра на Земята -
за двама актьори – мъжът и жената!

Романтика има, но има и драма -
играй с правилата на твоята програма.

След всяка погрешка - търпиш наказание -
оставаш самичък да трупаш познание.
                                                        
Живееш ли в своя си свят илюзорен -
от мисли и чувства в ума ти сътворен -

ти търсиш в заблуда не там идеала,
де сама е пътя душата избрала.

Животът любов е, на Бога творение!
Не го пропилявай в безсмислено бдение!

11 юни, 2004 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me