uFeel.me
ЖИВОТЪТ Е ЛЮБОВ, НАСЛАДА (3)
Автор: mitivan,  25 февруари 2013 г. в 19:14 ч.
прочити: 622
         Задочен коментар
                 към
„Животът е любов, наслада“

                3

Дарил ме Бог с безценен дар -
с една приятелка любима.
Потърсих я за коментар:
„Дали такава дама има?“

             * * *

„Възможно е... Не бях такава...
По-друга беше ми съдбата...
Животът не за туй се дава...
За мене любовта е свята!

Не съм била и „нощна птица“,
но съквартирантките ми бяха...
Почтена, скромна бях девица...
Аз учех... Те се веселяха...

Завърших с диплома отлична...
Съпруг намерих си почтен...
С деца съм. С работа прилична...
За мене бракът е свещен!“

              * * *
Животът е любов, наслада,
но за духа и за душата...
Бог дава ни го за награда...
Да учим тук сме на Земята!


10.20 ч., 24 февруари 2013 г.
mitivan

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me