uFeel.me
ЖИВОТА МИ
Автор: geriii,  4 април 2011 г. в 01:25 ч.
прочити: 230
Живота ми с теб не свършва,
нито мисълта ми будиш днес,
излез от мен, не се навъртай,
ти взел си дажбата от мен.

Назад не ще да крача в мисли,
там ти от мен си изтощен.
Не ми се мяркай пред очите,
дори за чаша със кафе.

Живота си напред ще гледам,
там има много и даже по-добри,
забравих те, за мен си непотребен,
стар диван, излъгани мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me