uFeel.me
ЖИВОТ
Автор: dobromirpenkov,  5 април 2011 г. в 09:17 ч.
прочити: 290

Уморен от шеметния ден аз крача,
вдъхновен от шеметния ден летя,
във възторг и във болка се мятам
и от радост и болка крещя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me