uFeel.me
ЖИВОТ В ПУСТИНЯ
Автор: carolin,  17 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 461

Предадох се.

 

Така загубих смисъла,

че вече съм от нищото по-празна,

какво за бога съм си мислела,

защо ли трябваше тъй бързо да порасна?

 

Изгубих се.

 

Пред мене е пустиня,

и бягам аз от себе си уплашена

и този път миража ще отмина,

за да не съм поредната измамена.

 

Опустушиха ме.

 

Прехвърлиха ми страшно бреме,

и аз кат сляпа го приех,

и мислех, че въпросът е на време,

да изградя от себе си човек.

 

Не стана.

 

Чувствах се все повече загубена,

забравена, предадена и пуста,

в своята пустиня някак влюбена

сама съм си понесла кръста.

 

Дойде и края.

 

Превърнах се в шепа пясък,

не ми е нужно раненото сърце,

от този свят ще си отида с крясък,

със сълзи в очите на дете.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me