uFeel.me
ЗЕМНИ ЦВЕТЯ
Автор: blueberry,  5 октомври 2012 г. в 20:20 ч.
прочити: 191

Качена на хълма на стръмните мъжки тревоги,
садя семена върху малкото жива земя.
Надежда садя на онази далечна планета,
където до днес не покълваха земни цветя.

Където звездите не бяха вселенски поети.
Където не виеха влюбени птици гнезда.
Засаждам цветя, а се раждат поля от куплети.
По-малко раним и прекършен се буди света.

Сеячът си тръгва, сеячът разбира, сеячът върви през ръжта.
Сеячът е пътник в небесната нива и моли за прошка дъжда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me