uFeel.me
ЗАВИНАГИ !
Автор: Teo,  10 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 390
Заченат в тъга
без никакво желание,
заченат в лъжа,
цял живот страдание.

В мизерия роден
и от мизерия унищожен,
с болка расъл,
с болка живял,

цял живот плакал,
без мечти растял.
Цял живот чакал,
но не издържал.

Прокълнат бил
и накрая умрял,
от отрова пил
и на двадесет заспал...
ЗАВИНАГИ !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me