uFeel.me
ЗАВЕТ
Автор: dobromirpenkov,  10 февруари 2012 г. в 18:58 ч.
прочити: 344

Когато свърши земният ми път,

приятелите, знам, при мен ще дойдат.

Със болка те за мен ще потъжат,

за младостта отминала ще си припомнят.

 

Ще спомнят за волните песни изпяти ,

за дните излълнени с смях,

за в стихове чувства изляти

и за солената в окото сълза.

 

И няма да мога тогаз да извикам:

“Не скърбете за мене, приятели.

Щастлив съм!

Изпълнена с обич си тръгва душата ми,

пътят ми земен в буря премина.

 

Затуй, не скърбете за мене, приятели,

а нашите песни запейте,

стоплете със песен душата ми

и болката в песен излейте.

 

Знам, ще ви мислят за луди,

но вие ми пейте, приятели!

Аз ще ви чуя!”

 

19.01.2010 г.

София

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me