uFeel.me
ЗАЩО
Автор: toti55,  25 юни 2009 г. в 14:42 ч.
прочити: 1145
Сиви облаци - тъжно вали,
мръсни локви, кал - обаче
нито сърцето ме боли,
нито душата ми плаче.

Дано поне мойта китара,
напълно със времето в тон,
с тъжни гами ръка да накара
да изплаче някой и друг стон.

Пред мен стои нестандартна задача.
Тя - китарата няма идея,
а щом  не мога да заплача -
защо не се посмея ?




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me