uFeel.me
ЗАЩО?
Автор: lady_1,  3 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 442


"ЗАЩО?"

Защо хората на този свят
толкоз много си завиждат
и постоянно се карат
един със друг.

Защо всички хора
на този свят не са добри
и да си помагат
един на друг.

Защо светът не рай
в който хората да нямат грижи
и да не мислят постоянно
за утрешния ден.

Защо на този свят
поне да няма деление
на бедни и богати,
а всички хора да бъдат
равни един с друг.

Защо,отговорът никога
не ще ни стане ясен
и никога не ще да разберем,
защо сме се родили въобще
на този свят.

(София, 03.12.2005г.)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me