uFeel.me
ЗАЩО?
Автор: Cruel Beauty,  29 януари 2012 г. в 22:57 ч.
прочити: 263
Ако очите ми можеха 

да изплачат цялата мъка,

нямаше да са тъжни и самотни.
 
Ако сърцето ми можеше да говори - 

щеше да крещи от болка.

И защо са ни всички пари,  

когато не намираме вече спокойствие

в душите си?

Крещим на ум,

живеем в грях

и се превръщаме в марионетки

на власт имащите...

ЗАЩО?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me