uFeel.me
ЗАЩО СИ ТРЪГВА ЛЮБОВТА
Автор: Innocence,  2 февруари 2012 г. в 21:07 ч.
прочити: 407
... защото сценарият не струва
или актьорите са слаби...
 И има прекалено много думи,
 и адски много запетаи,
и паузите са огромни-
достатъчно , за да изстинат,
ах, кой нещастник ги излъга,
че любовта се режисира.
Не са бездарници,
но дразнят с аналитичния си разум.
Измислят си, че всичко знаят.
Не помнят от какво се пазят.
Забравят своята спонтанност
и търсят евтините роли.
Представят си, че са щастливи-
 не виждат смисъл да говорят.
Очакват не каквото дават.
Забравят колко им остава
и все не им достига смелост,
 и пак моментът отминава...
(или мастилото им свършва
преди да донапишат края).
Каква нелепа страст към Ада,
когато стискаш ключ за Рая...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me