uFeel.me
ЗАЩО НЕ ПЕЕШ, МАМО
Автор: aza_9,  24 юли 2011 г. в 07:37 ч.
прочити: 204


ТИ ПИТАШ МЕ - ЗАЩО НЕ ПЕЕШ, МАМО,
А СТРОГОСТ СИ ОБЛЯКЛА ВМЕСТО ПЕСЕН?
ДАЛИ ЗАЩОТО ХЛЯБ И ОБИЧ ВЕЧЕ НЯМА
ИЛИ УСМИВКИ НЕ ДОСТИГАТ ЗА УТЕХА?

НЕ, ЧЕДО, ЗАЩОТО ДОШЪЛ Е ТОЗИ ЧАС,
ЧАСЪТ НА РАЗДОРИ, СМЪРТ И РАЗДЯЛА
НА СЪДБИ - ЗАРАДИ ВЕРИ, ЗАРАДИ ПАРИ...
ЧАСЪТ ЗА ВСИЧКИ - \"ГОСТЕНКАТА БЯЛА\".

КОНТИНЕНТИТЕ СТЕНАТ ОТ ВОЙНИ, КРАМОЛИ,
КАТО ПОВРЕДЕНИ КОРАБИ ВСЕЛЕНСКИ
И НАСТРЪХНАЛИ ОТ СТРАХ СЪС ВИК - БОЛИ,
ЧОВЕЦИТЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТ ВЕЧЕ В СЕНКИ.

ЗАТОВА НЕ ПЕЯ. АКО ЗАПЕЯ, ЩЕ Е СТЕНАНИЕ,
ВИК ИЗПЛАКАН НА РАЗТЪРСЕНА ДУША.
ПРЕВРЪЩАТ СЕ ГРЕХОВЕТЕ НИ В СТРАДАНИЯ,
А АЗ... СЪС ПЕСНИ ЛИ ДА ТЕ ТЕША?!


aza_9

24.07.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me