uFeel.me
ЗАПЛЕТЕНА ОТ ЗВУЦИ
Автор: tinarosivoice,  26 юли 2009 г. в 12:17 ч.
прочити: 267

Облегната на музика,
заплетена от звуци
в безсмислено "защо",
държа в сърцето си
горели свещици
тук на земята -
отлетели звездици
далеч от телата -
ярки слънца -
пеят в тишината
и греят света!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me