uFeel.me
ЗАЕДНО С ДЪЩЕРЯ МИ
Автор: hair,  9 януари 2012 г. в 07:18 ч.
прочити: 226

 


Карирано стихче придърпва с ченгелче


мастилени круши във цветно тефтерче.


 


Зъбати принцеси с три метра крака


от слънчеви чаши отпиват вода.


 


А тигрите с козина от шоколад


приличат на нашия риж котарак.


 


Едно кукуригу със синьо мънисто


извика: Къде си оставила „Граф Монте Кристо”?


 


Басмени прозорчета – хартиени къщи


във дворчета с люлки пак ме завръщат.


 


Следобеди, пълни със сок от малини,


каруци от вятър и морски градини.


 


Рисуваме двете - едно пораснало момиче


света да обича учи своето птиче.


 


 


 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me