uFeel.me
***ЗАД КОЛИСИТЕ***
Автор: linapaint,  4 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 459
Посветено е на теб Idan ...а стихът говори много!
Зад колисите бе ти,
мъничка звезда!
Ти погали ме с перце
и докосна моето сърце!
Сълзите ми избърса
с думите си от далече!
Ти дари ми миг на тишина,
и стопли моята самота!
Тук валеше дъжд проливен,
но ти облаците разпиля,
слънчице изгря!
Виж ме веч се смея,
ти докосна ме и летя,
пак живея със крила!!!
Благодаря че бе до мен,
в този труден ден за мен!!!
04/10/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me