uFeel.me
ЗА ЗЛОБАТА НЕВЕЖА СВЕТЪЛ ПРАЗНИК НЯМА
Автор: Lidis,  21 декември 2010 г. в 15:48 ч.
прочити: 296
Световен светъл празник иде
в човешка обич Исус ще се роди
и ще докосне всеки да го види,
ще блене с дъх в небесните звезди.


Но в сайта злобата  не спи
Настръхнала и гладна броди
и чопли, настроение руши,
че злобно чувство цял живот я води,

да черни друг и себе си налага,
За нея Светъл празник няма,
печата си просташки в коментари слага.
и радва се да победи с лъжи, измама.

За злобата невежа Светъл празник няма!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me