uFeel.me
ЗА ЖИВОТА...
Автор: maioci,  16 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 584
Вървим си ний все в една пътека,
слънцето - грее, то ни е утеха.
Прибираме се късно вечер,

всички са заспали вече.

Животът на човек е един роман,

толкова малък, а може и голям.
Минават години, спомените спят
и така си минава денят.

Лети животът, като птица

Господ ни пази, като рицар
да не ни настигат бедите,
да ги затиснем пред вратите!

И хубави и лоши вести носи,
в такъв момент задаваме въпроси,
къде е рицарят с доспехи,
за да имаме само успехи.

И казвам аз, от името на всички вас,

да ни върви животът, като струна

тогава всички ще целуна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me