uFeel.me
ЗА ТЕБ...
Автор: maria_ha,  22 март 2012 г. в 17:11 ч.
прочити: 363

Сърцата им преливат от любов...
А сънищата, ми се ще да са реалност.
Във всеки миг откриват топъл зов
и пишат, и рисуват до прозрачност...

Прозира добротата им в очите...
и в мислите им римите щурмуват.
В разплисканите редове по листа...
се раждат цветове... или умират...

Във дланите им, залеза топи се...
и пръква се, роден от многоточия...
Препуска смело вятъра в косите...,
и скрива се... във меки слепоочия.

Събуждат се за миг след полунощ...
с поредното си в шепи вдъхновение...
Изпиват го... на глътки, всеки стон...
и всеки следващ сън е пак прозрение...

Понякога са тъжни, много тъжни...
Тогава пишат винаги шедьоври.
А друг път многоцветни, жарки, дръзки...
Отлитат със мечтите си в простора...

В небетата им има много изгреви...
(повярвайте ми, има ги... наистина...)
На облаците сядам... и посрещам ги...
И ги подреждам в следващата мисия...

А тя е... този свят да е от обич...
И всеки да е по душа поет...
Не е важно над листа да можеш...
Добротата... тя е вътре... в теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me