uFeel.me
ЗА СВОБОДАТА
Автор: longin,  11 юли 2011 г. в 14:40 ч.
прочити: 118
На брега на океана

Замъци от пясък съградих

Със смях ги срутих

Животът е скала 

Съдбата е длето

Дълбае на дълбоко

Обичам да танцувам

В вериги без да се препъвам

Сенките не търся по земята

Взора е към слънцето и светлината

Захвърлих част от себе си

Да търся свобода

Поисках сянката да избледнее

Но не да стане сянка 

На друга светлина

Отърсих ли веригите

Или превърнах се сега

Във верига друга

На по-голяма свобода




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me