uFeel.me
ЗА СИНЬОТО
Автор: mari_et,  17 юли 2008 г. в 10:28 ч.
прочити: 1505
Синьото на вън
е с очертание
                  на Свят
                      на Път
                          и на Желания.
/Покоят ражда
хиляди илюзии.
Той носи самота и недоверие.
И мисълта че искаш
това което си получил./
Във тези сини очертания
остава чувството
за нечие присъствие.......
           изтичало на там........
                   по пътя.........
Който е безсмислено да съществува 
                                              ако свършва някъде.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me