uFeel.me
ЗА ОТЧУЖДЕНИЕТО
Автор: aza_9,  21 декември 2011 г. в 15:50 ч.
прочити: 243
ЗА ОТЧУЖДЕНИЕТО 

Рони сълзи тишината във мрака,
самотата - тъжна, сляпа, глухоняма...
От очакване дълго, мен никой не чака,
от мълчание, вече глас ми не остана...
Но веднъж набрах случаен абонат.
Нервиран, грубо отговори ми - ГРЕШКА!
- Извинете! Нищо, че Сте ми непознат,
да си поговорим така, просто по човешки.
Аз тъжна съм... Не затваряйте, говорете,
светът изпълнен е с недружелюбност
А Вашият глас някак ми докосна сърцето,
усещам се отново жива и навярно нужна...
Човекът притихна, помълча, но не затвори.
Стана ми ясно - като мен е тъжно сам...
И телефонът загря! Говорихме, говорихме...
Светът не беше вече глухоням!

Колко малко му трябва на човека -
няколко думи топли, по човешки добри.

aza_9


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me