uFeel.me
ЗА ДА СЪМ ЖИВА
Автор: aza_9,  30 юли 2011 г. в 07:41 ч.
прочити: 276


Как искам
да е тихо, тихо,
да мога да чувам,
да усетя,
птиците как се надвикват
със сладкогласи щурчета...
Да почуствам
със всяка фибра и пора,
как в танц
Земята се извива,
да разперя волно крила
и в простора
да полетя...
За да съм жива!

aza_9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me