uFeel.me
Ювелирно
Автор: argonyk,  9 юни 2011 г. в 17:46 ч.
прочити: 135

Колко много любов разпиляна

в този град с окадèно небе.

Само месецът плътската пяна

с ведрото си звездно гребе.

 

Като къртици слепи копаем

свойте делници спечена глина

и забързани вечно нехаем

за мига, стегнат в плът от коприна.

 

Любовта в бързината изтича

по асфалта на мръсните улици.

Ювелирно изящни момичета!

Всичко друго е просто безумица.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me