uFeel.me
Юни...
Автор: nella_gold,  24 юли 2010 г. в 16:23 ч.
прочити: 265
Обяздих дивите коне,

препускащи в съня ми.

Обуздах надеждите

и преброих мечтите,

които остават

за сбъдване.

За да не храня

напразни илюзии,

че може би съм се лъгала.

Живея или съществувам?

Прекроих дните си

в най-късите нощи.

С аромат на липи.

Само юни е още...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me