uFeel.me
Юли
Автор: solar,  1 юли 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 167
мой личен провал е
да не е при мен
тиха наслада -
да мисля
за него -
безсмислено красив
възхитително безсрамен...
красотата
да не прави
нищо -
негов етичен провал

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me