uFeel.me
Ято
Автор: Slava56,  15 юни 2009 г. в 13:23 ч.
прочити: 385
Щом си част от ятото,
не се плаши!
Ако крилете уморени
се отпуснат,
на приятелски криле
ще продължиш,
докато твоите
събират сили.
А ти пък после
друг ще подкрепиш...
...
Чуй!
Ятото
отново се събира!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me