uFeel.me
Ямата
Автор: Gigitu,  8 септември 2012 г. в 02:08 ч.
прочити: 413

Изкопахме по между си яма.
Безкрайно бездънна и широка.
А бяхме си във помощ двама,
макар и с различна посока.

Не винаги с еднакви намерения.
Често даже влизахме във спор.
Израснали в различни измерения,
все пак създадохме отбор.

Когато връхлетя раздялата
всеки я по своему прие.
Така се образува ямата
и всеки своя път пое.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me